Csatorna bekötés épp aktuális a lakóhelyén?
Pillanatok alatt kérhet árajánlatot!

Csatorna bekötés és csatornázás V&M módra!

Cégünk biztosítja a teljes körű csatorna tervezését, kivitelezését valamint átadását, akár az utcai gerinctől a telek határon belülig.

Cégünknek mindez nem okoz problémát, hiszen, gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgozunk a legkorszerűbb csatorna kiépítéshez szükséges technológiákkal.

Az újonnan bekötött csatornák esetében tervezőink felmérik az utcai gerinc elhelyezkedését, és hozzá mérten a legmegfelelőbb lejtési szöggel, hosszúsággal ellátott csatornát tervezi meg.

Csatorna bekötés folyamata || Miért ne házilag csináljuk? || Partnereink

Csatornázás-csatorna bekötés Érden

A hálózatra kötés feltételei

Az érdi csatornahálózat kiépítése már hosszú ideje tervezett projekt, ezért a lakosság jó része évek óta fizeti az érdekeltségi hozzájárulást (pl. lakástakarék pénztár formájában), amivel automatikusan az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat tagjává vált. A hozzájárulás megfizetése, vagy annak megkezdése a csatornahálózatra történő rákötés elengedhetetlen feltétele!

Ha Ön korábban még nem vált a Társulat tagjává, akkor két lehetősége van: a hozzájárulást kifizetheti egy összegben, vagy részletfizetési kérelem után kezdheti törleszteni. Ennek ügyintézése az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat irodájában történik. (2030 Érd, Szabadság tér 12.; info@erdicsatornazas.hu; tel.: 23/521-340)
A csatornahálózathoz történő csatlakozás csak a rákötési engedély birtokában kezdődhet meg! Hiába készült el a csatorna az Ön utcájában, ha az a főszakasz -amely a szennyvizet a tisztítótelephez szállítja- még nem áll készen a használatra.

A rákötési engedélyek postázása már több területen megkezdődött. Az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat javasolja a 3 hónapon belüli megvalósítást.

A rákötés folyamata jelenleg kiépített csatornarendszer esetén

Terveztetés

Az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat megállapodása alapján az érdi akkreditált tervezők 15.000 Ft+ÁFA összegért végzik el ezt a munkát. A tervező rajzolja meg a csatornabekötés nyomvonalát, illetve ő veszi át a kész bekötést és tölti ki a szükséges dokumentációkat, terveztetni tehát kötelező.

Érdemes még a rákötési engedélyek tömeges kipostázása előtt elkészíttetni a tervdokumentációt, mert a tervezők kapacitása később véges lesz!
Partnereink akkreditált tervezők, akik készséggel rendelkezésére állnak.

Engedélyeztetés

A kivitelezést követően a tervező átveszi az elkészült csatornát és kitölti a megfelelő dokumentumokat, amelyekkel át tudja adni a Társulatnak, illetve az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft.-nek.
Önnek a szerződés aláírásán kívül más feladata nincs!

Hívjon bennünket bizalommal csatornázás esetén! Teljes körű kivitelezést vállalunk a terveztetéstől az engedélyeztetésig.

0620/549-1488

A rákötés folyamata korábban kiépített csatornarendszer esetén

Ha az Ön utcájában már korábban kiépült a csatorna, de még nem kötött rá, akkor az ügyintézés a fent leírt egyszerűsített eljárással nem oldható meg.
Az ügyintézés menetéről az ÉTV honlapján tájékozódhat „A szennyvíz-elvezetető rendszerre történő csatlakozás feltételei és menete” címsor alatt, amelyet az alábbi linkre kattintva is elérhet:

http://www.erdivizmuvek.hu/ugyfelszolgalat/ugyintezes_menete#200

Felmérés során teljes tájékoztató anyagot adunk át Önnek az ügyintézés menetéről. Tervező partnereink megbízás esetén ezt teljes körűen elvégzik. Ennek díjáról a felméréskor tudunk tájékoztatást adni.

Várjuk hívását!

0620/549-1488

Világi Tamásnak hívnak, 34 éves vagyok.

Több mint 10 éve költöztem a családommal Nagytétényből Érdre. Ezalatt sokat fejlődött a város, aminek fontos állomása a csatornázás és örülök, hogy a munkámmal ennek én is részese lehetek.

Főállásban tűzoltó vagyok, de 5 éve csatornabekötésekkel, csatornarendszerek kialakításával, javításával és duguláselhárítással is foglalkozom, így nagy tapasztalatra tettem szert.
Sok a rosszul kivitelezett csatornabekötés, rendszerkiépítés, ami a későbbiek során sok-sok bosszúságot tud okozni.
Éppen ezért azt javaslom, hogy csatornabekötését bízza szakemberekre!

Miltz Ferencnek hívnak, 35 éves vagyok. 

Törökbálinton élek feleségemmel és 3 gyermekünkkel. 15 éve foglalkozom közműépítéssel, 14 éve építésvezetőként. Több nagy projektben is részt vettem (Margit-híd víz-és csatorna kivitelezése; Gyöngyös és Páty csatornázása) és Budapest-szerte rengeteg csatornarákötést végeztünk (pl.: II. kerület, Petrezselyem u.). A mai napig tevékenyen részt veszek az építésben is.

Családapaként tudom, hogy mekkora anyagi terhet jelent a csatornázás, ezért garantáljuk a korrekt árakat és azt a minőségi munkát, amit mi is elvárnánk a saját otthonunkban.